Michiel van Musscher’s vroegste werk naar aanleiding van zijn portret van het echtpaar Comans - van Thiel, P. J. J. (The Rijksmuseum Bulletin, 1969)
Bulletin XVII (1969), blz. 29, afb. 21 en blz. 31, afb. 23: lees Universiteitsbibliotheek, Amsterdam i.p.v. Bibliotheek Rijksmuseum.