Keuze uit de aanwinsten - Rijksmuseum researchers (The Rijksmuseum Bulletin, 1989)
In de aanwinstenrubriek van het vorige nummer, 37 (1989), nr. 4, zijn op p. 347 de nummers 4 en 5 abusievelijk verwisseld.