Aanwinsten - Rijksmuseum researchers (The Rijksmuseum Bulletin, 1972)
Bulletin van het Rijksmuseum 1972 afl. 4. Blz. 182, afb. 7 (middenkolom onderaan) ‘Museum van Schone Kunsten’ moet zijn: Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis. Blz. 184, afb. 13 ‘Japan, tweede helft 17de eeuw’ moet zijn: Japan, tweede helft 18de eeuw.