Keuze uit de aanwinsten - Rijksmuseum researchers (The Rijksmuseum Bulletin, 1968)
See also F.G.L.O. van Kretschmar, ‘Aantekening bij het portret van Gerrit van der Pot, door J.B. Scheffer’, Bulletin van het Rijksmuseum 16 (1968), no. 4, p. 186.